A hagyományos óriásplakátok ideje lejárt. Nem azért, mert az utcán vannak, hanem azért, mert nem elég interaktívak. Naponta több inger ér minket, mint a ‘70-es évek emberét egy hónap alatt.

A figyelemért tehát komolyabb a harc, mint eddig bármikor.

És bár ideig óráig még lehet játszani a kreatív elhelyezésekkel, az egyedi plakátmegoldásokkal, de higgye el a LED és LCD táblák hamarosan lesöprik az idejétmúlt megoldásokat a pályáról.

Hiszen tény, hogy a mozgó tárgyakra könnyebben és tartósabban figyelünk. A digitális hirdetőtábla tehát nemcsak megragadja a figyelmet, hanem könnyebben épít bizalmat is. Hiszen azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyekre tartósabban figyelünk, könnyebben alakul ki kötődés.

Változtassa kültéri hirdetései tartalmát néhány kattintással

Egy hagyományos plakát kreatívjának lecserélése rendkívül időigényes – ráadásul nem kevés adminisztrációval és költséggel jár. (És akkor arról még nem is beszéltünk, mennyi pénzt égetünk el feleslegesen egy rosszul teljesítő kreatívra, amíg a plakátot le nem cserélik.)

Az tehát csak félmegoldás, hogy a hirdetési felület interaktív. A valódi eredmény az, ha annak tartalma gyorsan cserélhető. Ez sajnos nem minden LED és LCD táblára igaz. A DigitalSign felületeire azonban igen, hiszen akár az időjárásnak megfelelően változtathatja hirdetéseit egy kattintással.

Hogyan lehetséges ez?

Képesek vagyunk online összehangolni a digitális reklámfelületeket. Így akár egy laptop előtt ülve is válthat tartalmat egy országos hálózatba kötött LED és LCD táblatömegen. Ó, és ez még csak a kezdet. Tábláink nemcsak valós időben történő tartalomcserére képesek, hanem riportok készítését is lehetővé teszik, amelyek alapján fejleszthetőek a reklámtevékenységek.

Mérhető, valós időben változtatható kreatívokat akar kültéri hirdetéseihez? Egyetlen gombnyomásra van tőlük.

Mindent (is) megoldunk

Ön is tapasztalta már, hogy egyes szolgáltatók (legyen szó futárcégről, étteremről, közlekedési vállalatról), az egyedi kéréseket rendre egyetlen mondattal hárítják:

„Ezt nem lehet megoldani.” Szerintünk meg lehet. Csak akarni kell.

Lassan 3 évtizedes fennállásunk során kaptunk már érdekes megkereséseket. Azonban sosem menekültünk a kihívás elől, mindig motivált minket. Így lehetséges, hogy szereltünk már LED táblát mozgó autóra is.

Sem a körülmények, sem a távolság nem jelent akadályt. Nemhogy Magyarország határain belül nem, hanem a világon belül sehol sem. Az elmúlt évtizedekben dolgoztunk már Nigériában, Dubaiban (…). A helyszín más, a minőség ugyanaz.

Szeretné, hogy az ön legextrémebb reklám ötleteit is megvalósítsuk?